Relentless Nation is on site coaching for the sport of fitness. Therefore the content here is Swedish. If you are curious about the initiative and only speak English then drop me a mail at hello@relentlessmethod.com

Relentless Method startar nu ihop med Måndagsklubben , Relentless Nation, den mest seriösa satsningen för CrossFit i Europa. Detta är för dig som vill nå toppen av din förmåga.

För att nå den absoluta toppen behöver du mer än ett bra träningsprogram. Din fysiologiska utveckling är bara en dimension. Du behöver analysera varje träningspass innan, under och efter. Träna på ett sätt så du blir bättre i någon dimension, varje pass.

Om du inte lämnar utrymme åt detta i din plan så har du brister i din träning.

 • Har du en erfaren tränare på golvet som har som jobb att ta dig som atlet framåt?
 • Tränar du i en tävlingsinriktad miljö med likasinnade, med samma mål?

Om du inte har detta så saknar du några pusselbitar för att nå din fulla potential.

För att en sån här miljö ska frodas behövs det en trupp med likasinnade och med en ledning som guidar hela truppen framåt.

Vad är Relentless Nation?

Vi tränar på plats på Måndagsklubben i Falun en gång i veckan där vi övar tillsammans på dagens tema. Du blir coachad i upplägg, genomförande, blir debriefad och lämnar varje pass starkare, för att du utvecklats mer än bara fysiskt. Du får verktyg som du kan använda i din träning som gör att du blir mycket effektivare och därmed kommer utvecklas snabbare.

I Falun har du som atlet enorma möjligheter att utvecklas. Det finns närhet till kompetens och träningsanläggningar inom nästan vad du än önskar förbättra. Enormt bra möjligheter till löpning, simning, en av Sveriges mest anrika idrottshallar i Lugnet och självklart Måndagsklubben, ditt hem i din CrossFit-karriär. Det är på Måndagsklubben som du tränar och coachas.

För vem är detta?

Programmet är öppet för alla som är intresserade av tävling. Jag kommer anpassa träningen beroende på de som är med i olika program med samma tema.

Om du känner att du kan tävla i Intermediate så möter du grundkraven.

Jag har en programmering, hur gör jag?

Relentless Nation är coaching, inte en programmering. Lördagspasset byts ut mot Relentless Nation. Du får reda på temat i god tid så du hinner justera ev annan träning.

In a nutshell

Varje lördag kl 15:30 ses vi på Måndagsklubben:

 • Marcus Herou gör träningsprogrammet för RM Nation
 • Dedikerad coaching
 • Sparring med likasinnade
 • Varje pass har ett syfte, väx snabbare
 • Mental träning på många plan, bli smartare och starkare
 • Lördagens pass publiceras en vecka innan

Programmering ingår inte men programmering på Relentless Method synkas med temat på lördagen. Vill du träna på Måndagsklubben så löser du medlemskap. Relentless Nation är öppet för alla, även om du följer annan programmering men är du medlem inne på MK så gäller Relentless Method.

Camps

Under våren 2022 räknar vi med att arrangera camps som spänner över en dag.

Dessa camps kommer förbereda dig inför den tävlingssäsong som är aktuell tex kvalserien i CrossFit Games. Vi gör tävlingssimuleringar och lär oss om hur vi förbereder oss för game day på bästa sätt.

Start

Relentless Nation startar den 5e februari med ett camp som du kan boka dig på här! Vi kommer berätta allt om Relentless Nation på campet så det bästa sättet att komma igång är att boka din plats på campet nu.

Ordinarie träning börjar lördag den 12e februari kl 15:30.

Pris: 

695:- / månad

Engångspass 395:-, vid mån om plats.

Pga den höga nivån på dessa pass så kommer det vara begränsat med platser så de månadsmedlemskap har förtur.

Paketpris

 • Valfritt träningsprogram från Relentless Method efter din nivå
 • Relentless Nation
 • Medlemskap på Måndagsklubben

1995:- / månad

Låter awesome hur går jag med?

Kontakta mig på hello@relentlessmethod.com för att boka din plats.

–Marcus Herou, yours in fitness